MENU
31. maj 2016

VSP: Uforståelig udmeldelse fra Danske Svineproducenter

Videncenter for Svineproduktion (VSP) har mandag modtaget en meddelelse om, at Landsforeningen af Danske Svineproducenter udtræder af samarbejdet om VSP. Udtrædelsen kommer ikke til at få indflydelse på arbejdet frem mod igangsættelsen af det nye DanAvl.
Formand for Videncenter for Svineproduktion, Erik Larsen, kan ikke forstå Danske Svineproducenters beslutning om at udtræde af samarbejdet om VSP.
Formand for Videncenter for Svineproduktion, Erik Larsen, kan ikke forstå Danske Svineproducenters beslutning om at udtræde af samarbejdet om VSP.

- Jeg er uforstående overfor Danske Svineproducenters beslutning. Jeg vælger at tro, at det må bero på en misforståelse. Det kan umuligt være til gavn for deres medlemmer at trække sig fra samarbejdet, nu hvor vi står og skal i gang med det nye DanAvl, siger formand for VSP, Erik Larsen.

Det nye DanAvl bliver skabt for at styrke konkurrencekraften ved salg til udlandet for de danske svineproducenter. Dette arbejde kommer til at fortsætte som planlagt med eller uden Danske Svineproducenter.

- Jeg mener, at vi har et meget solidt projekt med DanAvl. Vi har været fælles om projektet med Danske Svineproducenter i VSP's formandskab i hele perioden frem mod etableringen af det nye DanAvl. Udmeldelsen får hverken indflydelse på arbejdet med DanAvl eller de øvrige aktiviteter i VSP, siger Erik Larsen. 

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen