MENU
5. marts 2019

Klik dig til hestepas, viden om jagt og lærebøger om landbrug

Hestepas og jagtbøger er blandt det, der ofte ryger over disken i SEGES’ webshop. Nu har SEGES Forlag opdateret butikken.
SEGES Forlag står bag en række populære udgivelser, som kan købes i netbutikken. Her kan man også bestille for eksempel hestepas.
SEGES Forlag står bag en række populære udgivelser, som kan købes i netbutikken. Her kan man også bestille for eksempel hestepas.

Landbrugets online boghandel er fyldt med landbrugsfaglige udgivelser, undervisningsmaterialer og bøger om jagt fra SEGES Forlag samt serviceydelser fra SEGES Heste. Og nu har boghandlen fået en opdatering, så den lever op til nutidige standarder og har blandt andet et mere brugervenligt design og opbygning end tidligere.

"Når vores kunder i dag går ind i vores nye online boghandel, så vil de møde et nyt brugervenligt design, der lever op til nutidige webshops f.eks. med one-page-check-out og valg af leveringsform. Udvalget af bøger og serviceydelser er det samme. Lige nu er det kun design og kunderejsen, der er anderledes – og forhåbentlig bedre end før", siger Lene Overgaard Bruun, forlagschef for SEGES Forlag.

Du finder butikken på https://netbutikken.seges.dk.

 

 Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen