MENU
Medarbejdere i kontorlandskab

Job og karriere

SEGES har brug for en bred skare af faglige eksperter for at sikre, at landmanden altid er opdateret med den nyeste viden inden for både produktion, økonomi, jura, miljø, dyrevelfærd og byggeri. 

Jurister, økonomer, arkitekter, agronomer, biologer, journalister, it-kyndige og humanister er bare et udsnit af de uddannelser, vores godt 650 medarbejdere har, og der kommer hele tiden nye til.

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi personaleudvikling højt. Det er den eneste måde, vi kan fastholde og udvikle dygtige og engagerede medarbejdere. Vi gør derfor altid vores bedste for at skabe trivsel og spændende arbejdsopgaver, der kan motivere både nuværende og fremtidige medarbejdere.


Anette Højgaard Andreasen
Anette Højgaard Andreasen
HR Chefkonsulent
Koncern HR & Organisationsudvikling
T: +45 8740 5027

Job i SEGES

Her finder du ledige stillinger i SEGES, kan tilmelde dig vores Jobagent eller sende os en uopfordret ansøgning. 
Læs mere her

Fra ansøgning til ansættelse

Vi lægger stor vægt på, at alle ansøgninger til SEGES bliver håndteret professionelt. Bliv klogere på processen fra ansøgning til ansættelse. Læs mere her

At arbejde i SEGES

Medarbejderskaren i SEGES er bredt sammensat, og både kompetencer og opgaver er meget forskellige.  Her kan du blive klogere på, hvordan en hverdag hos SEGES kan se ud. Læs om at arbejde i SEGES
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen