MENU
Medarbejdere i kontorlandskab

Studerende

I SEGES lægger vi vægt på en god kontakt til uddannelsesmiljøer og studerende.

Vi vil gerne hjælpe med at bygge bro mellem studiemiljøet og erhvervslivet og samarbejder derfor ofte med studerende om virksomheds- og eksamensprojekter på både bachelor-, kandidat- og ph.d. niveau.

Desuden har vi løbende studerende af forskellig art i praktikforløb.

SEGES deltager naturligvis også i forskellige karrieremesser. Her kan du møde en række af vores medarbejdere og høre nærmere om, hvordan det er at arbejde i SEGES og hvilke medarbejdere, vi søger lige nu.

Interesseret? Kontakt Koncern HR for at bliver klogere på dine muligheder.

En stærk partner i We Grow Business

SEGES er en af virksomhederne bag We Grow Business, som er et branchefællesskab mellem virksomheder, der leverer toprådgivning til landbrugs- og fødevareerhvervet. We Grow Business er også branchens fælles indgang for talenter. 

Du kan møde et par af talenterne i filmene herunder. Få et indblik i økonomikonsulenten Rikkes hverdag, og hør hvorfor planteavlskonsulenten Emil mener, at han har fundet drømmejobbet.

Anette Højgaard Andreasen
Anette Højgaard Andreasen
HR Chefkonsulent
Koncern HR & Organisationsudvikling
T: +45 8740 5027

Vil du vide mere? 

Læs mere om dine karrieremuligheder, ledige stillinger og studiesamarbejder. Du kan også tilmelde dig talentdatabasen og komme forrest i rækken, når konsulentvirksomhederne bag We Grow Business søger nye talenter.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen