MENU
SEGES Software

Digitale løsninger fra SEGES Innovation

Produkterne giver dig de bedste betingelser for hurtigt at tage den nyeste landbrugsfaglige viden i brug på din bedrift - de bygger på den nyeste faglige viden og er designet til praktisk anvendelse på din bedrift. Der er fokus på at optimere din produktion og økonomi. 

SEGES Software Kvæg

Kvæg

Her finder du it-programmer til den daglige styring af din kvægbedrift. Få hjælp til at løse stort set alle opgaver i en moderne mælke- eller kødproduktion
Se vores produkter her

Få support via Kundecenter

Har du spørgsmål til et produkt, er vores eksperter altid klar med hurtig og effektiv hjælp til at komme i gang, eller hvis du møder driftsudfordringer.

Find kontaktoplysninger, og lær mere om produkterne, på vores supportside.

Gå til Kundecenter
SEGES Software Plante

Plante

Professionel styring af din planteavlsbedrift. Vores brede udvalg af it-værktøjer hjælper dig med alt fra planlægning og registrering til dokumentation på dine marker
Se vores produkter her
Marker i modlys

ESGreenTool - landbrugets klimaværktøj

Landbrugets klimaværktøj gør det nemt for dig at arbejde med klima på din bedrift.
Se mere
SEGES Software gør de økonomiske pligter meget nemmere

Økonomi

Smidig styring gennem præcise budgetter og et klart overblik over indtægter og udgifter. Med vores økonomiprogrammer er du sikker på, at der er styr på den daglige økonomi.
Se vores produkter her

Pas på dine data

Opret unikt login til dine medarbejdere med Min Virksomhed. Du kan oprette og administrer adgang til dine digitale værktøjer på bedriften, så data ikke ændres uden dit samtykke. 

Min Virksomhed er en gratis funktion på landmand.dk. Se hvordan du kommer i gang. 

Læs mere om Min virksomhed

Naturligvis understøtter de enkelte programmer fra kvæg, mark og økonomi hinanden med dataudveksling, så du hurtigt kan få overblik over din bedrift.

Alle produkter er udviklet i tæt samarbejde med innovative landmænd.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen