MENU
Dashboard

Svar på ofte stillede spørgsmål om Dashboard

Du har sikkert flere spørgsmål om Dashboard. Mange kan din rådgiver svare på, og ellers kan du finde flere svar i oversigten her.

Hvornår er mine tal klar?

Du kan se dine tal i Dashboard dagen efter, du har bestilt produktet.  

Hvor ofte skal jeg bogføre?

Jo hyppigere du eller din assistent bogfører, jo mere opdaterede er dine tal i Dashboard. Det bliver nemlig opdateret dagligt ud fra det udgangspunkt, der er i Ø90. Hvis du ikke har mulighed for at bogføre ofte, så skal du huske, at tallene ikke er helt opdaterede, når du ser på dit Dashboard.

Er alle bilag bogført?

Dine fakturaer og andre regnskabsbilag bogføres løbende, og Ø90 giver sit bedste bud på, hvor i dit regnskab indtægten eller omkostningen skal placeres. Udvalgte poster kan være parkeret og afventer kvalitetssikring ved DLBR.

Hvordan sikrer jeg, at mine tal kommer automatisk i Dashboard?

Du skal sørge for at få dine faktura som e-faktura og få dem sendt til Summax. Så vil dine tal dagen efter være opdateret med de omkostninger, der er modtaget. 

Hvad gør jeg, hvis jeg undrer mig over mine tal?

Så skal du tage fat i din rådgiver eller assistent. Hvis du har behov for, at dine tal bliver ajourført hver dag, så fortæl det til dem.

Hvad hvis jeg opdager en fejlkontering via mit Dashboard?

Du kan undersøge dine tal ved at klikke på Udforsk og tjekke det enkelte bilag. Du kan rette fejlen, når du bogfører næste gang eller bede din assistent om det.

Kan jeg have Dashboard, hvis jeg ikke har Summax? 

Ja, det kan du godt. Summax er ikke et krav, men det sikrer, at du får bogført hver dag. På den måde får du mere ud af Dashboard.

Skal jeg se alle kort på én gang?

Nej. Du bestemmer selv, hvilke kort du vil se. De andre kort kan du fjerne ved at trykke på plusset i øverste højre hjørne og derefter på Fravælg ved de kort, du ikke vil se. Så kan du fokusere på de områder, som er vigtige for dig, når du styrer din bedrift.

Hvor kommer tallene fra?

Alle tallene i dit Dashboard er en kopi af din løbende bogføring og opdateres helt automatisk. Bestil Dashboard hos din rådgiver

Bestil Dashboard hos din DLBR-rådgiver. Så kommer du hurtigt godt i gang.

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen