MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
Cropmanager

CropManager

Præcisionsjordbrug skal være let, overskueligt og brugervenligt. Det bliver det med CropManager.

Det digitale redskab samler dine markstyringsredskaber ét sted, så du får overblik og et stærkt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i marken.

Mange unikke funktioner

Udover de klassiske funktioner i et markstyrringsprogram, giver CropManager dig unikke muligheder for at se nyttige oplysninger om marken.

Jordprøver, biomassekort og diverse prognoser for f.eks. septoria, vækstregulering og høst er blot nogle af de funktioner, du som landmand kan benytte dig af. Alle prognoser er baseret på data fra satellitter, vejrprognoser samt de aktuelle dyrkningsinformationer på netop din bedrift. Programmet gør dig også i stand til sammenligne dine egne marker med dine kollegers.

Læs meget mere om funktionerne ved at scrolle længere ned på siden.

Sådan får du CropManager

Gå ind på cropmanager.dk, opret dig som bruger, og så er du i gang.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med programmet, som tilgås via en browser og kan således anvendes på både PC, tablet og mobil. Hvis du allerede er kunde i MarkOnline eller FarmTracking, så henter vi automatisk dine data. Kender programmet dig ikke i forvejen, henter vi din markplan fra Grundbetalingsansøgningen.

Se den korte film herunder og bliv klogere på programmet:

Mere om funktionerne i CropManager

Markplan

Få et hurtigt overblik over dine marker, de opgaver, som du har planlagt og udført, og din dyrkningshistorik. Markplan er nødvendig for, at du kan bruge de andre funktioner i CropManager. Alt data er synkroniseret med FarmTracking og Mark Online, så dine registreringer automatisk bliver hentet til Markplan.

 

Markanalyse

Se, hvordan biomassen på marken har udviklet sig gennem vækstsæsonen ved hjælp af satellitbilleder af din mark og sammenlign væksten med de omkringliggende markeder, der har samme afgrøde. Mange bedrifter har allerede jordprøverne liggende i Markdatabasen, og nu er det muligt at se kortene direkte i CropManager.

Se film om jordprøver


Tildelingslag

Udnyt den moderne teknologi til at foretage et endnu mere præcist arbejde i marken. De fem forskellige tildelingslag er baseret på algoritmer og satelitter, og de vil kunne hjælpe dig med at fordele f.eks. udkrudsbekæmpelse, gødning, kalium og plantebeskyttelse korrekt. Der findes også tildelingslag for vækst og såning.

Hvis du bruger traktorterminalen Bogballe, vil dine tildelingslag automatisk blive overført hertil. Hvis du ikke har Bogballe, skal du gemme filerne på dit USB-stick og åbne dem ude i traktoren, som du plejer. Fremtidigt vil flere maskiner og udstyr også kunne tale sammen.

 

Prognoser

Hvordan er prognoserne for eksempel for lejesæd? Høst? Sygdomme? Med funktionen "Prognoser" får du et værktøj til at træffe beslutninger og udarbejde en risikovurdering. Prognoserne tilpasser sig naturligvis forholdene på din bedrift.

Se film om vækstreguleringsprognose

Se film om septoriaprognose

Se film om høstprognose for majs


Hotspots

Har du fundet skadedyr, svampesygdomme eller ukrudt særlige steder på marken? Eller har du fundet sten, som skal samles ind? Så markerer du bare området som et Hotspot og sender en kollega ud efter dem senere på dagen. Hotspot giver dig også mulighed for at markere dræn og brønde.

Se film om digitale drænkort


Udbyttebenchmark

Se, hvordan dine marker og resultater klarer sig sammenlignet med andre. Så kan du se, hvordan du ligger i forhold til forventningerne.

Se film om udbytteregistrering

Prøv CropManager gratis indtil 30. april 2020

Prøveabonnementet er helt uden binding.

Læs mere

Funktionerne i CropManager

Lær mere om funktionerne, og hør hvordan andre landmænd bruger dem i deres hverdag

Gå til filmoversigt

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support
MarkOnline

To produkter i samme abonnement

Mark Online og CropManager er i samme abonnement. Hvis du allerede har Mark Online, kan du derfor gå i gang med det samme.CropManager - Et digitalt redskab

til den moderne landmand

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen