MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
Cropmanager

CropManager

Præcisionsjordbrug skal være let, overskueligt og brugervenligt. Det bliver det med CropManager.

Tildelingslag, biomassekort og diverse prognoser for f.eks. septoria, vækstregulering og høst er bare nogle af de funktioner, du kan benytte dig af i CropManager.

Programmet findes på både dansk og engelsk.

Se webinar, og få en hurtig forståelse for programmet.
Læs meget mere om funktionerne ved at scrolle længere ned på siden

Sådan får du CropManager

Gå ind på cropmanager.dk, opret dig som bruger, og så er du i gang. Hvis du allerede er kunde i Mark Online eller FarmTracking, så henter vi automatisk dine data, og ellers kan du hente din markplan fra Grundbetalingsansøgningen.

Se den korte film herunder og bliv klogere på programmet:


Mere om funktionerne i CropManager

Markplan

Få et hurtigt overblik over dine marker, de opgaver, som du har planlagt og udført, og din dyrkningshistorik. Markplan er nødvendig for, at du kan bruge de andre funktioner i CropManager. Alt data er synkroniseret med FarmTracking og Mark Online, så dine registreringer automatisk bliver hentet til Markplan.

 

Markanalyse

Se, hvordan biomassen på marken har udviklet sig gennem vækstsæsonen ved hjælp af satellitbilleder af din mark, og sammenlign væksten med de omkringliggende marker, der har samme afgrøde. Mange bedrifter har allerede jordprøverne liggende i Markdatabasen, og disse kan du se direkte i CropManager.

Se film om jordprøver


Tildelingslag

Udnyt den moderne teknologi til at foretage endnu mere præcist arbejde i marken. De forskellige tildelingslag er baseret på algoritmer og satellitter, og de vil kunne hjælpe dig med at fordele f.eks. ukrudtsbekæmpelse, gødning, kalium og plantebeskyttelse korrekt. Der findes også tildelingslag for vækst og såning.

Se webinar, og bliv hurtig skarp på CropManager Tildelingslag.

Hvis du bruger traktorterminalen Bogballe eller John Deer, vil dine tildelingslag automatisk blive overført hertil. Hvis du ikke har disse terminaler, skal du gemme filerne på dit USB-stick og åbne dem ude i traktoren, som du plejer. Fremtidigt vil flere maskiner og udstyr også kunne tale sammen.

 

Prognoser

Varslingspakken i CropManager hjælper dig med at handle i tide, hvad angår bekæmpelse af sygdomme, vækstregulering og høst. Du kan få prognoser for risikoen for lejesæd, sygdomme som majsøjeplet og septoria samt høst af majs og udbytte af vinterhvede og majs. Prognoserne tilpasser sig naturligvis forholdene på din bedrift, og der kommer hele tiden flere prognoser til..

Se film om vækstreguleringsprognose

Se film om septoriaprognose

Se film om høstprognose for majs

Hotspots

Har du fundet skadedyr, svampesygdomme eller ukrudt særlige steder på marken? Eller har du fundet sten, som skal samles ind? Så markerer du bare området som et hotspot og sender en kollega ud efter dem senere på dagen. Hotspot giver dig også mulighed for at markere dræn og brønde.

Se film om digitale drænkort


Udbyttebenchmark

Se, hvordan dine marker og resultater klarer sig sammenlignet med andre. Så kan du se, hvordan du ligger i forhold til forventningerne.

Se film om udbytteregistrering


Prøv CropManager Varslingspakke og Tildelingslag gratis

Helt indtil den 31. marts 2022 kan du prøve CropManager Varslingspakke og Tildelingslag gratis og uforpligtende. Bemærk, at det kræver et abonnement på CropManager Basic.

Kom godt i gang

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support
MarkOnline

To produkter i samme abonnement

Mark Online og CropManager er i samme abonnement. Hvis du allerede har Mark Online, kan du derfor gå i gang med det samme.

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.Tilmeld dig her

CropManager - et digitalt redskab

til den moderne landmand

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen