MENU
Letfarm

FarmTime

Få hjælp til tidsregistrering og optimer dine omkostninger på bedriften med et godt overblik over tidsforbruget.

Med FarmTime er det let for medarbejderne at tidsregistrere deres arbejdsdag på en skærm i stalden eller via FarmTracking App og EasyCow. FarmTime hjælper også driftslederen til at uddele opgaver til medarbejderne og redigere i dem efterfølgende via FarmTime.dk.  

FarmTime er dermed med til at give et bedre overblik og en sikker kontrol, samtidig med at vejen mod udfakturering bliver kortere, når tidsregistreringen er korrekt. Har du kun brug for en let og praktisk løsning til tidsregistreringsdelen, er FarmTime Stempelur den oplagte mulighed for dig.

Bestil FarmTime

 

Registrer arbejdsdagen med FarmTime 

Med FarmTime kan I registrere arbejde, overarbejde, ferie og sygdom på en skærm i stalden og via FarmTracking App – og I kan også bruge EasyCow til at stemple ind og ud.  
Via FarmTracking har du også adgang til en dagslog funktion, hvor du både kan stemple ind og ud, samt fortælle hvilken opgave du har udført eller er i gang med. Medarbejdernes tid kan dermed udnyttes bedre, og arbejdsopgaverne kan planlægges, så de matcher arbejdstiden. 

Godt overblik og sikker kontrol for driftslederen 

Som driftsleder har du også stor gavn af FarmTime, der giver dig mulighed for at uddelegere opgaver til medarbejderne og redigere i dem efterfølgende. Du får et godt overblik over den tid, der skal bruges på de enkelte opgaver og kan sikre dig, at tiden ikke bruges uhensigtsmæssigt. 
Det er let at fordele tidsforbruget mellem lokationer, arbejdsopgaver, redskaber, marker og medarbejdere, og det hele kan registreres via en pc eller FarmTracking App.  

Se webinaret her, og få hurtigt en forståelse for fordelene ved FarmTime.  
I den korte film neden for, kan du også se, hvordan FarmTime fungerer. 
Få let tidsregistrering med FarmTime Stempelur

Har du kun brug for en let og simpel løsning til tidsregistrering på din bedrift? Med FarmTime Stempelur kan I tidsregistrere jeres arbejdsdag ved at stemple ind og ud direkte i marken og i stalden – enten via en skærm i stalden, FarmTracking App eller EasyCow.  
FarmTime Stempelur er for dig, der kun har behov for at se, hvornår medarbejderne påbegynder og afslutter arbejdsdagen, men ikke ønsker at gå i dybden med yderligere registreringer eller uddelegering af opgaver.  

Prøv FarmTime gratis 

Du kan uden binding prøve FarmTime gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement og opsige det, inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet. 

Bestil FarmTime

Bestil FarmTime i dag, og kom i gang med det samme Bestil FarmTime

Bestil Farmtime Stempelur

Kom godt i gang med FarmTime Stempelur i dag
Bestil FarmTime Stempelur

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Find vejledninger

Det er nemt at komme i gang med FarmTime. Find vejledninger

Tidsregistrering med FarmTracking

Med FarmTracking kan medarbejderen registrere sin arbejdstid, uanset hvor han befinder sig.

FarmTracking

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.
Tilmeld dig her

Farm Time

Få hjælp til tidsregistrering og optimer dine omkostninger på bedriften med et godt overblik over tidsforbruget. Bestil FarmTime eller FarmTime Stempelur.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen