MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
MarkOnline

Mark Online

Opret selv din markplan og dyrkningsjournal og hav en altid ajourført sprøjtejournal.

Mark Online er et professionelt markstyringsprogram, som giver dig mulighed for at udarbejde din egen markplan med afgrøder, mellem- og efterafgrøder. Du kan også føre din sprøjtejournal, så den altid er ajourført, og du nemt selv kan gennemføre den elektroniske sprøjtejournalindberetning (SJI).

Med programmets markkort har du altid et solidt overblik over bedriften. Se webinar, og få en hurtig forståelse for programmet.

Mark Online findes i to versioner: Basic og Premium. Begge versioner indeholder de basale markstyringsredskaber samt markedets mest avancerede pesticidkontrol. Premium-versionen giver dig endnu flere muligheder. 

Mark Online Basic

Basic-versionen giver mulighed for, at du kan udarbejde en markplan, en dyrkningsjournal, bruge markkortet, føre sprøjtejournal og indberette den.

Du kan let indtaste priser og dermed få et godt overblik over din økonomi i planteavlen. Når du har udarbejdet din dyrkningsjournal, kan du overføre dine data til Ø90 Budget. Du kan også anvende Basic-versionen til din ansøgning om enkeltbetaling. Med Mark Online Basic får du overblik og fuld dokumentation for alt, hvad du har udført i marken.

Der kan arbejdes med flere bedrifter og fra flere pc’er samtidigt.

> Bestil Mark Online Basic

Mark Online Premium

Premium-versionen er det professionelle mark- og gødningsplanlægningsprogram, som anvendes af alle, der selv vil stå for alt vedrørende markbruget.

Udover funktionerne i Basic-versionen tilbyder Premium alle de nødvendige funktioner til mark- og gødningsplanlægning, herunder styring af næringsstofstilførelsen til de enkelte marker, registrering af besætningsoplysninger, håndtering af afgivelse og modtagelse af husdyrgødning samt indsendelse af gødningsregnskab.

> Bestil Mark Online Premium

Prøv Mark Online gratis

Du kan uden binding prøve Mark Online gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement, og opsige det, inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.


Mark Online

Markedets mest fleksible og brugervenlige markprogram.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen