MENU

Sunde grise, god dyrevelfærd, bedre konkurrenceevne og omtanke for miljøet. Det er vores rettesnor. Og vi holder godt fast i den, når vi bruger vores ekspertviden og erfaringer til at skabe udvikling og værdi i de danske svinestalde.

SEGES Svineproduktion gennemfører udviklings-, afprøvnings- og serviceopgaver, der skaber merværdi hos danske svineproducenter og sikrer anvendelse af de bedste metoder til at producere svin i Danmark. 

Det er vigtigt, at svineproduktionen sker på en bæredygtig og fremtidssikret måde, og derfor har vi specielt fokus på:

  • Konkurrencekraft 
  • Dyrevelfærd
  • Fødevaresikkerhed og dyresundhed
  • Miljø

SEGES Svineproduktion står for ekspertviden på alle væsentlige områder af svineproduktion og er internationalt kendt. Vi gennemfører forsknings- og udviklingsaktiviteter på et højt fagligt niveau gennem praktiske forsøg, test og afprøvninger i svinebesætninger. 

Samtidig varetager vi en række serviceopgaver som sundhedsovervågning, sundhedskontrol, laboratoriediagnostik, sikkerhedsvask, Danish transportstandard og produktstandard

Forretningsgrundlag

Vores arbejde baseres primært på indtægter fra Svineafgiftsfonden, royalties fra DanAvl, offentlige forsknings-, udviklings- og demonstrationsmidler samt kommercielle brugerbetalte indtægter.

Aktiviteterne koordineres bedst muligt i forhold til andre danske og udenlandske forsknings- og udviklingsaktiviteter.

SENESTE NYT FRA SEGES SVINEPRODUKTIONClose

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen