MENU
Skovfirben

Naturtjek

Et Naturtjek er et produkt til dig, der ønsker et overblik over, hvordan du kan tilgodese naturen på ejendommen. Med et Naturtjek bliver du guidet til at lave lige præcis den indsats, der giver allerstørst effekt for naturen og biodiversiteten på din bedrift. Vi har et skarpt fokus på at finde de løsninger, der passer bedst til dig, så natur, økonomi og driftspraksis går op i en højere enhed.

Hør landmand Hans Jørgen Buur fra Samsø fortælle om sin oplevelse med Naturtjek:Hvad får jeg ud af et Naturtjek? 

  • Et besøg af vores naturrådgiver, som ud fra tilgængelige naturdata og en markvandring med dig, vil komme med idéer til udviklingen og prioritering af din natur.
  • En skræddersyet Naturtjek-plan med oversigtskort, billeder og beskrivelser af naturværdierne hos dig, samt idéer til hvordan du kan forbedre naturen på din ejendom. 
  • Et Naturtjek-skilt, som du kan hænge op på bedriften.
  • Hvis du ønsker det, laver vi også et udkast til en pressemeddelelse, som du kan sende til lokalpressen, lægge på din hjemmeside, Facebookside eller andre medier. Alt sammen noget, som viser, at du involverer dig aktivt i indsatsen for biodiversiteten på din bedrift.

Hvorfor få et Naturtjek?

Med et Naturtjek har vi fokus på at finde de løsninger, der passer bedst til din bedrift, så natur og driftspraksis går op i en højere enhed.  Vi guider dig til at lave den indsats, der giver allerstørst effekt for natur og biodiversitet. 

Vi gennemgår den nuværende praksis omkring dyrehold, indsatser, fremtidsønsker m.m., og giver på den baggrund konkrete anvisninger og løsninger på, hvordan det bedst mulige samspil kan opnås mellem naturindhold, driftspraksis, regler/tilskud og økonomi. 

I 2020 tilbyder vi et Naturtjek for 15.000 kr. 

Mere Info

Hvis du er interesseret i at få lavet et Naturtjek på din ejendom, kan du kontakte specialkonsulent Andrea Oddershede anod@seges.dk eller på telefon 8740 5444.

Læs mere om Naturtjek i artiklen "Naturtjek var en "øjenåbner" for Ole Jakobsen".

Hør hvad en landmand har fået ud af sit Naturtjek.


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen