MENU
Konsulent arbejder ved computeren

Coaching- din rette vej til udvikling, afklaring og handling

Med udgangspunkt i dine udfordringer tilbyder vi dig en tidslomme, hvor du kan forholde dig til de problemer, der ikke er tid eller overskud til at tage fat på i hverdagen.
Ingen opgave er for lille eller for stor for SEGES' certificerede coaches.
Ingen opgave er for lille eller for stor for SEGES' certificerede coaches.

Hvad er coaching?

Coaching er et begreb i udvikling. Coaching stammer oprindeligt fra sportsverdenen, men i dag bliver det også anvendt i erhvervslivet og i privatlivet. I sporten har coaching medvirket til at skabe vindere, og dette er ligeledes gældende for erhvervslivet, hvor coaching har et fokus på at identificere mål og skabe resultater.

Coaching er et fremtidsfokuseret dialogværktøj, der med udgangspunkt i dig, hjælper dig med at finde holdbare løsninger på dine udfordringer. Coaching er ikke rådgivning, vejledning, mentoring eller terapi. Coaching er en samtale, hvor coachen stiller dig de spørgsmål, du måske ikke får stillet dig selv.

Vi definerer coaching som:

“En professionel samtale, hvor coachen neutralt og uden at rådgive, styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål.”

Vi har erfaring med coaching af medarbejdere på alle niveauer i forskellige typer virksomheder fx vidensvirksomheder, rådgivningsvirksomheder og landbrugsvirksomheder.

Intet er for stort eller småt til en coaching. Længerevarende coachuddannelser, mange års samtaleerfaring og solidt branchekendskab gør, at vi ved, coaching virker.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan hjælpe dig med at formulere det, du gerne vil arbejde med og dermed skabe effekt. Vi sætter dig for bordenden i dit eget liv med coaching, der sikrer:

  • bevidsthed om nye muligheder og gemte eller glemte potentialer
  • afklaring via en uvildig samtalepartner, der kommer med nye øjne og friske øre
  • overskud til at genfinde fokus i kraft af fortrolige samtaler og ærlig feedback
  • handlingsparathed til håndtering og løsning af de udfordringer, du møder i din hverdag.

Valget af coaching betyder, at du bliver hjulpet til at finde egne svar via en samtalepartner. Den gode samtale gør en forskel, og rammerne er som beskrevet her:

  • Et eller flere møder af 1-1½ times varighed, der afslutter med, at vi aftaler næste skridt. 
  • Du bestemmer, hvor mange samtaler der skal til.
  • Samtalen kan foregå hos dig eller hos os, eller hvor vi aftaler at mødes.
  • Prisen afhænger af antal samtaler, og hvordan vi mødes. Ring eller skriv og få et tilbud.

Vil du vide mere?

Kontakt en medarbejder i SEGES.

This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen