MENU
Konsulent arbejder ved computeren

Virksomhedsordningen

Ændringer i reglerne i virksomhedsordningen har medført forringelser på flere hovedpunkter. Derfor er god rådgivning mere vigtig end nogensinde.

Mange selvstændige benytter virksomhedsordningen, fordi den giver visse skattemæssige fordele for de erhvervsdrivende, der driver virksomhed i personligt regi.

Når du lader dig beskatte i virksomhedsordningen, kan du få fradrag for renteudgifterne i din personlige indkomst. Du kan også udjævne eventuelle udsving i din indkomst med ordningen – i år med høj indtjening kan du spare en del af virksomhedens indkomst op, og i år, hvor du tjener mindre, kan du hæve af det opsparede overskud.

Fra 2014 er virksomhedsordningen blevet ændret på flere vigtige punkter.

Opsparingsmulighederne er eksempelvis blevet forringede. Du kan også risikere at blive beskattet af store beløb, hvis du stiller sikkerhed for din private gæld eller for tredjemands gæld med de aktiver, du har i ordningen.

Spørg derfor en af SEGES' dygtige skatterådgivere til råds, når du skal navigere i virksomhedsordningens regler.

Vi hjælper dig også gerne, hvis du er landmand. Men altid i samarbejde med din lokale rådgiver.

175.000 selvstændigt erhvervsdrivende brugte virksomhedsordningen i 2012. Af dem sparede 44.000 op i ordningen. Virksomhedsordningen er også udbredt i landbruget. Over 30.000 landmænd bruger den.

Sådan kan vi hjælpe dig

Først og fremmest kan vi hjælpe dig med at få et overblik over virksomhedsordningens nye regler.

Vi rådgiver dig også gerne, når du skal formidle de nye regler til dine virksomhedskunder.

Er du i tvivl om, hvordan en af dine dispositioner vil blive behandlet skattemæssigt, og er dit spørgsmål af principiel karakter, kan vi på dine vegne få en afklaring via et bindende svar fra Skatterådet.

Endelig kan vi tilbyde at repræsentere dig i forbindelse med en eventuel skattesag, der vedrører virksomhedsordningen.

Arbejder din virksomhed med finansieringsrådgivning, bank- eller revisorvirksomhed holder vi også gerne kurser i ordningens ændrede regler.

SEGES’ skatteeksperter står klar til at stille deres omfattende viden om virksomhedsordningen til rådighed for dig og din virksomhed. I vores rådgivning tager vi altid udgangspunkt i lige præcis dine udfordringer.

Virksomhedsordningen

To af landets førende skatteeksperter fra SEGES endevender det nye regelsæt for virksomhedsordningen i bogen 'Lovændringer i virksomhedsordningen'. Nyttig på hylden hos enhver rådgiver, kreditgiver, underviser eller medarbejder hos SKAT.

Du kan købe bogen hos William Dam Boghandel.Vil du vide mere?

Kontakt en medarbejder i SEGES.

Søren Hjorth
Søren Hjorth
Chefkonsulent
Skat
T: +45 8740 5220
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen