MENU
Planter
Korn, raps og bælgsæd

Korn, raps og bælgsæd

Helt ny grundbog, der beskriver alle arbejdsgangene ved dyrkning af afgrøderne.

Forfatter: Annemette Pagter.

Korn, raps og bælgsæd er en ny udgave af bogen korn, raps og ærter. Bogen er skrevet af Annemette Pagter, som er debuterende forfatter. Hun har skrevet en ny grundbog med masser af både ny og kendt viden, helt nye kapitler og afsnit, ajourførte tabeller, nye figurer og friske, flotte fotos. 

Bogen omhandler dyrkningen af afgrøderne fra såning til opbevaring eller salg efter høst. Herunder fordele og ulemper for afgrøden i sædskiftet, hvordan planten er opbygget, udbytteniveau, sortsvalg, såning, gødning, planteværn, høst, tørring og opbevaring samt kvalitet og afsætningsmuligheder.

Korn, raps og bælgsæd er skrevet til eleverne på landbrugsskolerne, til landmænd og andre med interesse for dyrkning af korn, raps og bælgsæd. Hovedvægten er på konventionel dyrkning, men økologisk dyrkning er omtalt i slutningen af hvert enkelt afsnit eller afgrøde, hvis dyrkningen adskiller sig fra den konventionelle.

Dyrkning af majs til modenhed er ikke med i den trykte udgave, men kan hentes gratis på SEGES Forlags faglige temasider. 

Annemette Pagter er agronom og har arbejdet som planteavlskonsulent siden 1995. Hun er ansat hos LMO i Søften og rådgiver primært indenfor salgsafgrøder som korn, raps, bælgsæd og frøgræs.

Produktdetaljer:

1. udgave 2018

208 sider, illustreret

ISBN: 978-87-93050-69-3


Max Jørgensen
Max Jørgensen
Forlagsredaktør
SEGES Forlag
T: +45 8740 5079

Pris:

349 kr.

Lær hele processen

Fra sædskifte til høst, opbevaring og salg af afgrøder

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen