Målgruppe
Kurset henvender sig primært til økonomi- og revisorassistenter, der ønsker at udbygge sine kompetencer inden for det revisions- og regnskabsfaglige område.
Udbytte
Du får et overordnet kendskab til Årsregnskabsloven – herunder vedtagne ændringer - og med udgangspunkt i regnskabsvejledningen bliver du i stand til selv at udarbejde en årsrapport for en klasse B virksomhed.
Du bliver i stand til at
- deltage i revisionsplanlægning
- udvælge væsentlige og risikofyldte regnskabsposter
- udføre konkrete revisions- og reviewhandlinger for de mest almindelige regnskabsposter, der kendetegner landbrugsvirksomheder, herunder bl.a. besætninger, beholdninger og rettigheder.
Du får desuden indsigt i udformning af konklusion på revisionsopgaven (revisorpåtegningen), herunder de forskellige typer erklæringer, som revisor kan afgive.
Indhold og form
Vi arbejder med disse emner:
- Årsregnskabslovens bestemmelser for virksomheder i regnskabsklasse A og B
- De mest almindelige bestemmelser i Revisorloven, som er styrende for revisors arbejde
- Overordnet kendskab til regnskabsvejledningen og relevante revisionsstandarder.
Kurset består af 8 undervisningsdage, en kort projektopgave samt en mundtlig eksamen på ca. 25 minutter. Undervisningen er i høj grad dialog-baseret med udgangspunkt i cases og øvelsesopgaver.
Du skal påregne en del tid til at læse pensum og forberede dig mellem kursusdagene. Faget giver 10 ECTS-point og udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Midt Vest.
Underviser
Leon Hyldgaard, Erhvervsakademi MidtVest
Tid og sted
Kurset udbydes til afholdelse i efteråret 2022 (uge 43-50). De endelige datoer er under afklaring.
Kurset afholdes højst sandsynligt i Midt-/Vestjylland.
Pris
15.900 kr.
(ekskl. moms) pr. deltager. Prisen er ekskl. forplejning. Mange deltagere vil være berettiget til at søge tilskud - læs mere på svu.dkMinimum 12 deltagere.