MENU
Regnskaber

Akademiuddannelse: Fleksibelt forløb og afgangsprojekt

En fleksibel akademiuddannelse er et individuelt uddannelsesforløb, som du sammensætter ved at tage fag fra flere forskellige akademiuddannelser, fx Akademiuddannelsen i skatter og afgifter og Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning.
En hel akademiuddannelse består af fem akademifag på hver 10 ECTS point samt et afgangsprojekt på 10 ECTS point. I alt 60 ECTS point.

Anbefaling til fagkombination
SEGES Akademi anbefaler økonomiassistenter i DLBR at tage følgende kombination af akademifag:

FAG 1: Revision og årsrapport
FAG 2: Skatteret
FAG 3: Moms- og afgiftsret
FAG 4: Virksomhedens investering og finansiering
FAG 5: Du vælger et fag ud fra dine faglige interesser fx Personalejura, Kommunikation i praksis, Salgspsykologi (se listen over alle akademifag på: http://audiplom.dk/ )

Efter 5 fag afslutter du uddannelsen med et afgangsprojekt. Herefter har du en Fleksibel akademiuddannelse, der er sammensat ud fra de specifikke uddannelsesbehov blandt økonomiassistenter, som flere DLBR virksomheder har været med til at definere.

Maksimum 6 år
Du skal være opmærksom på, at der højst må gå seks år, fra du påbegynder dit første akademifag, til du har bestået dit afgangsprojekt.

En hel akademiuddannelse giver dig adgang til at læse en Diplom i Skat, Diplom i Økonomi og regnskab eller en fleksibel diplomuddannelse. En diplomuddannelse består af i alt 60 ECTS.

Uddannelsesplan
Hvis du vil tage en hel fleksibel akademiuddannelse, skal du udarbejde en uddannelsesplan på det uddannelsessted, hvor du tager størstedelen af din uddannelse. SEGES Akademi har en aftale med Erhvervsakademi Midtvest, som gør det nemt og enkelt for dig at få lavet en uddannelsesplan. Skal du have lavet en uddannelsesplan skal du tale med din leder og/eller kontakte SEGES Akademi.

For yderligere info og tilmelding til afgangsprojekt
Kontakt Kirstine Faurholt 
Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder, Education
Marketing & Fagkommunikation

er du interesseret i uddannelsen?

Kontakt Kirstine Simoni Faurholt, SEGES Akademi

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen