MENU
Samtale mellem konsulenter

Ejendomsavance og Avance 2000 Virksomhedskurser

Skal jeres medarbejdere have styrket deres kompetencer i Ejendomsavance og Avance 2000?

Vi tilbyder kurser i ejendomsavancebeskatning og beregningsprogrammet Avance 2000 til forskellige målgrupper i DLBR.

Vi sammensætter altid kurserne i tæt dialog med jer. Nedenfor har vi skitseret en række idéer til emner, som I kan lade jer inspirere af. 

Er I interesseret i at vide mere om muligheder og priser, så ring eller skriv til os.

Emne og varighed
Målgruppe
Udbytte
Ejendomsavance - for assistenter og rådgivere  

Består af tre moduler, som kan vælges til eller fra alt efter behov. 

1-3 dage

Modul I: Ejendomsavance – grundlæggende

Modul II: Ejendomsavance – udvidet

Modul III: Avance 2000 – beregning

Modulernes indhold bygger ovenpå hinanden, så du får den nødvendige viden og færdighederne til at kunne bruge Avance 2000.

Assistenter og rådgivere, der arbejder med eller skal i gang med at arbejde med ejendomsavance og beregningsprogrammet Avance 2000.
 
Det er en forudsætning for modul III, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til opgørelse af ejendomsavance og genvundne afskrivninger. Dette opnås på modul I og modul II.
 
Modul I er en forudsætning for modul II.
Du vil få en grundlæggende gennemgang af udvalgte regler for opgørelse af ejendomsavance, herunder lovens anvendelsesområde. 

En gennemgang af udvalgte dele af lovkomplekset giver overblik og holder dig ajour med den seneste udvikling i retspraksis på de udvalgte områder.
 
Modul I vil give dig et godt grundlag for at forstå og arbejde selvstændigt med helsalgsberegningerne i Avance 2000.
 
Modul II bygger videre på modul I. På modul II arbejder vi med en række regler, som ikke er blevet berørt på modul I, herunder delsalg. Herved udvider du dine kvalifikationer i forhold til at kunne foretage delsalgsberegninger i Avance 2000.
 
Efter modul III ved du, hvordan Avance 2000 er opbygget, og du har fået overblik over, hvordan grundlæggende faglige problemstillinger ved beregning af ejendomsavance indarbejdes og løses i Avance 2000.

Ejendomsavancebeskatning   - udvalgte problemstillinger  

1 dag

Skatte-, økonomi- og ejendomsrådgivere, der beskæftiger sig med rådgivning om salg af fast ejendom samt opgørelse af ejendomsavance. 

Det er en forudsætning, at deltagerne har et godt, grundlæggende kendskab til området.
Du bliver i stand til at finde en løsning i mere komplicerede sager, som du møder i dit arbejde med rådgivning om salg af fast ejendom og dermed ejendomsavance. 

Du bliver trænet i at optimere skattebetalingen ved salg af fast ejendom, og du får mulighed for at danne netværk med andre, der arbejder med samme område. 

Avance 2000 - indhold, anvendelse og udvalgte problemstillinger  

1 dag

Rådgivere og erfarne assistenter, der beskæftiger sig med ejendomsavanceberegninger og rådgivning om salg af fast ejendom. 
 
Det er en forudsætning, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til opgørelse af ejendomsavance og genvundne afskrivninger.
Du får styr på den praktiske anvendelse af programmet, og du stifter bekendtskab med Avance 2000's side på LandbrugsInfo.

Efter kurset ved du, hvordan programmet er opbygget, og du har fået overblik over, hvordan udvalgte faglige problemstillinger vedrørende beregning af ejendomsavance indarbejdes og løses i Avance 2000
 
This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen