MENU
Samtale mellem konsulenter

Klippekort-ordningen - spar penge på jeres kompetenceløft

Vores klippekort-ordning giver rabat på dagsprisen for konsulentbesøg, der har fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling inden for Ø90 og DLBR Summax. Jo flere dage I køber, jo mere rabat får I.

Hvorfor bruge Klippekortet?

Med klippekort-ordningen opnår din virksomhed mængderabat på jeres køb af kompetenceudvikling til medarbejderne. Ordningen er især fordelagtig for jer, hvis I kører en målrettet indsats, hvor der er fokus på at få implementeret nogle konkrete færdigheder hos den enkelte medarbejder.

Hvordan har andre brugt Klippekortet?

Tre gode eksempler fra den virkelige verden:

  • 5 konsulent-dage: Alle regnskabsassistenter fik 50 minutters individuel feedback og hjælp til at optimere arbejdsgange i DLBR summax.
  • 6 konsulent-dage: Et udvalg af assistenter indgik i forskellige, konkrete implementeringsaktiviteter med fokus på oplæring i opgørelsesprocessen i Ø90.
  • 17 konsulent-dage: Implementeringsstøtte med fokus på Ø90 – bl.a. individuelle konsultationer med assistenter, prioriteret handleplan for opfølgning, konkret opfølgning med workshop-dag.

Hvordan fungerer Klippekortet?

Kirstine Faurholt fra SEGES Innovation fortæller: 

”Vi starter altid med at lægge en solid plan sammen med vores kunde for, hvad klippekortet skal bruges på. Ellers er der risiko for, at indsatsen over tid løber ud i sandet.”

”Klippekortet gælder til konsulent-dage med vores eksperter inden for Ø90 og DLBR Summax, og vi har gode erfaringer med at bruge klippekortene i forbindelse med supervisionstimer, hvor hver medarbejder får individuel feedback og hjælp til at optimere sine arbejdsgange.”

Hvilken rabat giver Klippekortet?

Jo flere konsulent-dage, I køber – jo mere rabat får I:

3-5 dage:                                     5 % rabat

6-10 dage:                                   7 % rabat

11-15 dage:                                10 % rabat

16-20 dage:                                15 % rabat

21-25 dage:                                20 % rabat

Mere end 25 dage:                     25 % rabat


Kontakt

Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder, Education
Marketing & Fagkommunikation
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen