MENU
Samtale mellem konsulenter

Økonomistyring Virksomhedskurser

Skal jeres medarbejdere have styrket deres kompetencer inden for økonomistyring? Enten i forhold til brugen af systemet, det faglige grundlag eller rådgivningen? Lad dig inspirere nedenfor.

Vi har stor erfaring med at skræddersy kurser, der matcher virksomheders individuelle ønsker og behov. Vi sammensætter altid kurserne i tæt dialog med jer. Nedenfor har vi skitseret en række idéer til emner, som I kan lade jer inspirere af. Er I interesseret i at vide mere om muligheder og priser, så ring eller skriv til os.

 

Emne Målgruppe Udbytte Varighed
Introduktion til Ø90 budget- og budgetopfølgning
For nye/eksisterende medarbejdere med begrænset kendskab til Ø90 budget- og opfølgning.
På kurset introducerer vi dig til arbejdet i Ø90 budget. Du lærer, hvordan systemet virker og får et overodnet indtryk af arbejdsgangene i budgetteringsprocessen. Du lærer sammenhængene i budgettets faner og ser koblingen over til budgetopfølgningen. Du bliver også introduceret til arbejdet med forventet resultat.
1 dag 

Budget og opfølgning på resultat – workshop
Driftsøkonomer og assistenter, der udarbejder budgetter og opfølgning, og som rådgiver ud fra disse.
På kurset gennemgår vi de ændringer, du skal foretage i budgettet for at muliggøre resultatopfølgning. Du får et indblik i, hvilke informationer der indgår i resultatbudgettet, og hvilke krav det stiller til de informationer, du løbende skal indsamle fra dine kunder. På kurset gennemgår vi også arbejdet med forventet resultat. Det er muligt at afslutte dagen med at formulere en Best Practice for arbejdet.
0,5-1 dag
Økonomiopfølgning – workshop
For alle medarbejdere, der arbejder med Ø90.
Økonomiopfølgningen er en unik men ofte overset funktion i Ø90. Økonomiopfølgning kan bruges af alle kunder, der registrerer i Ø90 f.eks. til opfølgning både med og uden budget, til stedbudgetter, og til at rulle budget over to perioder. Mulighederne er mange, og på kurset gennemgår vi en del af dem gennem konkrete cases, gerne på en af jeres egne kunder.
0,5-1 dag
Forventet resultat – workshop
Alle, der ønsker at udarbejde forventet resultat i budget-opfølgningen.
På dette introduktionskursus får du indblik i arbejdet med forventet resultat. Vi gennemgår forventet resultat og ser bl.a. på, hvor tallene i kolonnen bliver hentet fra. På kurset diskuterer vi også, hvilke poster i kolonnen, du bør rette i, og omvendt hvilke du ikke bør rette i. Sidst diskuterer vi forskellige mål med forventet resultat, og hvordan du kan kommunikere det til kunderne. 
0,5 dag
Evt. i forbindelse med et andet relevant emne

Økonomistyring – supervision

Medarbejdere, der arbejder med budgetter og opfølgning.
Individuel supervision med det mål at optimere brugen af programmerne og understøtte arbejdsprocesserne i budgetteringsarbejdet. Supervision kan I med fordel bruge, hvis I f.eks. skifter fra at lave likviditetsopfølgninger til at lave opfølgninger på resultat, eller hvis I arbejder med forventet resultat.
1 time pr. medarbejder 
Rådgivning med budget og budgetopfølgning
Alle, der rådgiver kunder ud fra budget og opfølgning.
Hvordan yder du den bedste rådgivning ud fra budgettet eller budgetopfølgningen? Du får sparring på et af dine egne budgetter eller budgetopfølgninger. Her får du gode råd til, hvad du skal fokusere på i kommentarerne og i dit møde med kunden, således at du yder den bedste rådgivning ud fra den aktuelle situation.
1-2 timer pr. medarbejder
Vækst med budgettet
For medarbejdere, der ikke arbejder med budget og opfølgning, men som har kundekontakt.

Kurset introducerer de fordele, der er for både kunderne og rådgiverne ved at arbejde med budget og aktiv økonomistyring og sætter fokus på de styringsopgaver, vi typisk overser, når vi ikke bruger budgettet.

0,5 dag
 Ø90-online
 Landmænd
I samarbejde med DLBR-virksomheder tilbyder SEGES Innovation undervisning i budget og budgetopfølgning til online brugere. Undervisningen kan foregå i et samspil mellem DLBR og SEGES Innovation.
2-4 timers dags- eller aftenkursus over 2 dage


For mere information kontakt

Jan Erik Bottke
Jan Erik Bottke
Specialkonsulent
Customer Development
T: +45 8740 5148
Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder, Education
Marketing & Fagkommunikation
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen