MENU

Selskabseksperten

Indhold

Vi arbejder med følgende emner:

  • Dødsbo i relation til selskaber
  • Virksomhedsomdannelse af landbrug – skattemæssige faldgruber
  • Selskabsretlige faldgruber for revisorer
  • Skattenyt, selskabs-/aktionærområdet
  • Tinglysning/stempel i forbindelse med virksomhedsomdannelse m.m.
  • Koncernregnskab- og revision

Se det fulde dagsprogram ved at klilkke på knappen "Hent programmet her"

Undervisere

  • Om Jesper Seehausen:

Jesper Seehausen er seniorkonsulent i revision, erklæringer og selskabsret i Faglig udviklingsafdeling i Beierholm samt ekstern lektor i revision ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. Jesper er desuden medlem af FSR – danske revisorers selskabsretsgruppe og Revisionstekniske Udvalg. Jesper er en særdeles erfaren og efterspurgt underviser og har desuden skrevet flere bøger og adskillige artikler om bl.a. erklæringsmæssige og selskabsretlige forhold. Jesper er medlem af FSR – danske revisorers selskabsretsgruppe og Revisionstekniske Udvalg. 

  • Om Peter Thor Kellmer:

Peter Thor Kellmer, Statsautoriseret revisor, Beierholm. Peter Thor Kellmer er en meget populær underviser med en lang undervisningserfaring. Peter arbejder i faglig afdeling i Beierholm med fokus på regnskabsmæssige forhold indenfor SMV-virksomheder.

  • Om Brian Pedersen Veie:

Brian er juridisk sekretariatschef ved Tinglysningsretten i Hobro. Han beskæftiger sig med at udarbejde regler, procedure og retningslinjer for behandlingen af almindelige tinglysningssager. Endvidere arbejder han med de mere komplekse tinglysningssager der kræver ekspertvurdering, eksempelvis hvor en sag er i karambolage med andre retsregler. Brian tager udgangspunkt i kursisternes konkrete problemer og udfordringer og forholder sig derved til en lang række af både juridiske og tekniske problemstillinger. Brian opfordrer derfor kursisterne til forlods at indsende spørgsmål som de gerne vil have afklaret.

Pris

For ansatte i DLBR, som er tilknyttet Uddannelsesaftalen, og som har ubrugte ekspertdage til rådighed: 2.800 kr. (ekskl. moms) (prisen dækker ophold og forplejning)

For ansatte i DLBR, som ikke er tilknyttet Uddannelsesaftalen: 8.500 kr. (ekskl. moms)

Prisen inkluderer adgang til de termiske bade - men af hensyn til planlægningen, bliver du bedt om at krydse ja eller nej til dette i forbindelse med din tilmelding.

Tag trygt med

Vi glæder os til at byde dig velkommen til kurset, som du kan være sikker på bliver afholdt i trygge rammer.

Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere, der alle lever op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for større forsamlinger.

Vi sikrer, at der er kvadratmeter nok til alle, at mad og drikke serveres forsvarligt, og at det altid er muligt at vaske hænder eller bruge håndsprit.

Vi opfordrer alle deltagere i arrangementet til ofte at vaske hænder eller bruge håndsprit, til at hoste og nyse i ærmet og til at holde afstand til de andre deltagere. Hvis du føler dig sløj, skal du melde afbud og blive hjemme.

Fakta om kurset

Startdato:   23. august 2021
Frist:   14. juni 2021
Adresse:   Hotel Vejlefjord
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Pris:  8.500 kr. (ekskl. moms)

Tilmeld dig her Hent programmet her

Fagligt ansvarlig

Christian Homilius
Christian Homilius
Skattekonsulent
Skat

Praktisk info

Elin Aarestrup Sørensen
Elin Aarestrup Sørensen
Konsulent, Uddannelse
Education

Tilmeld dig kurset

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen