MENU
Fodring af kvæg
Michael Farre

Michael Farre

Chefkonsulent | Sundhed og velfærd

HusdyrInnovation, Sundhed, velfærd og reproduktion, kvæg

+45 8740 8701

+45 2383 5400

mifa@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Forkæmper for den gode mælk

Michael Farre ved alt om mælk og mælkekvalitet. Kort sagt. Hans kerneområde er derfor at yde rådgivning i hele kæden fra stald til mejeri – det vil sige rådgivning af landmanden, mælkekvalitetsrådgivere og mejerierne.

-Høj mælkekvalitet handler i høj grad om sunde køer og god malkehygiejne. Derfor synes jeg, at det er spændende at opleve, hvordan man med den rigtige rådgivning af landmanden kan være med til at påvirke mælkekvaliteten i den enkelte besætning og virkelig flytte noget, fortæller Michael Farre.

Hans viden kommer også mælkekvalitetsrådgivere til gode. Blandt andet når han arrangerer kurser for dem, eller hvis de møder problemstillinger inden for området og har brug for sparring.

Michael Farre er uddannet Doctor of Veterinary Medicine, MBA

Seneste artikler på LandbrugsInfo

Mejeriernes ekspert

Også mejerierne gør brug af Michael Farres ekspertise. Hos ham henter de blandt andet rådgivning vedrørende de tests for uønskede stoffer, der udføres på mælken, når den kommer ind på mejeriet.

I projekt- og forskningssammenhænge arbejder han sammen med både KU SUND og Aarhus Universitet samt leverandører af malkerobotter og malkeanlæg.

Han deltager desuden meget aktivt i forskellige internationale samarbejder omkring mælkekvalitet. Han er blandt andet med i National Mastitis Council, (NMC) og International Dairy Federation (IDF).

Michael Farre arbejder i SEGES Kvægs afdeling for sundhed, velfærd og reproduktion. Her er i alt ni medarbejdere, som arbejder med dyresundhed, dyrevelfærd, fødevaresikkerhed og reproduktion i kvægproduktionen. Alt sammen med det formål at opnå en optimal produktion af mælk og kød, som både tager hensyn til dyrene og kvaliteten af de fødevarer, som er slutproduktet.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen