MENU
Smågrise
Asger Kjær Nielsen

Asger Kjær Nielsen

Kvalitetschef, DANISH

Veterinær & Kvalitetsforhold, DANISH

+45 3339 4431

+45 2053 4809

akn@seges.dk

Axeltorv 3, 1609 København V

Erhvervets kvalitetschef

Asger er kvalitetschef og har ansvaret for hele DANISH-ordningen, som den samlede danske svinebranche har vedtaget, og som alle svineproducenter skal leve op til.

DANISH-ordningen består af DANISH-produktstandard og DANISH-transportstandard, der med rette kan kaldes erhvervets egne kvalitetsstandarder.

Produktstandarden sikrer og dokumenterer, at de danske svineproducenter lever op til både lovgivning og egne branchekrav - med særligt fokus på dyrevelfærd, fødevaresikkerhed og sporbarhed. Der udføres kontrol og gives godkendelse ved hjælp af certificeringsvirksomheden Baltic Control.

Transportstandarden er med til at forhindre, at der kommer sygdomme som svinepest og mund- og klovsyge til Danmark. Med grundig kontrol og godkendelse af transportører, vaskehaller og transportforhold sikrer branchen sig selv mod blandt andet indførelsen af smitsomme sygdomme.

Asger er uddannet cand.agro. fra Københavns Universitet.

Seneste artikler fra Videncenter for Svineproduktion

Kvalitetsstempel og godkendelser - også i UK

Når en svineproducent, en transportør eller en vaskehal er DANISH-godkendt, så er det et kvalitetsstempel, der viser, at der er styr på tingene, og at alle love og regler er overholdt.

Derudover arbejder Asger også med godkendelser i forhold til produktionen af grise, der eksporteres til UK. Der er særlige regler og krav, som en producent skal overholde, og Asger har det overordnede ansvar for både DANISH-kvalitetsstemplet og for godkendelser til UK-produktionen.

Vil du vide mere?

Kontakt Asger, hvis du vil vide noget om:Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen