MENU
Kvæg på mark
Arne Munk

Arne Munk

Konsulent | Teamleder husdyr

Økologi Innovation

+45 8740 5240

+45 2334 7369

arm@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Tværfaglig tilgang til rådgivning

Den økologiske helhedstanke er et meget vigtigt aspekt, når en økologisk landmand er i gang med at optimere sin produktion. 

Gennem sit arbejde med sammenhænge mellem biologi, management og økonomi inden for økologisk kvægproduktion er Arne Munk med til at til at sætte fokus på den tværfaglige tilgang til rådgivningen både hos landmanden og økologirådgiverne. 

Det sker især igennem projektarbejde, der inddrager landmanden og rådgivere fra flere fagområder. Det sikrer blandt andet, at den efterfølgende implementering af viden er meget effektiv.

Data fra bedriften har stor værdi

- Den økologiske landmand har en hel masse data, som vi med en lille ekstra indsats af landmanden kan omsætte til viden, der har stor værdi for vedkommende selv. På den måde kan han forbedre sin økonomi og opnå en bedre produktion, der stadig er i harmoni med den økologiske tankegang. Derfor er der et stort potentiale for vækst og forbedring i den økologiske produktion, siger Arne.

Arne er uddannet cand.agro.

Artikler og publikationer

SEGES Økologi

Arne er teamleder for husdyrteamet i SEGES Økologi. 

SEGES Økologi består af 25 medarbejdere, der byder på en bred vifte af landbrugsfaglige, teknologiske og biologiske kompetencer. Sammen udvikler de rådgivningsydelser, der er skræddersyet til de danske økologiske landmænd. 

SEGES Økologi hjælper de økologiske landmænd med at finde løsninger på deres udfordringer og er dermed med til at skabe vækst og udvikling af den økologiske jordbrugsproduktion.

Vil du vide mere?

Læs mere om Arne Munks rådgivning under "Direkte rådgivning om svine og fjerkræ"

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen