MENU
Kvæg på mark
Finn Strudsholm

Finn Strudsholm

Specialkonsulent | Økologisk kvægproduktion

Økologi Innovation

+45 8740 5483

fns@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Store forventninger til mælke- og kødproducenten

Som økologisk mælke- eller kødproducent skal man kunne leve op til forbrugernes forventninger til en høj produktkvalitet, en god dyrevelfærd og en lav belastning af klima og miljø. I sit arbejde med fodring, fysiologi og dyrevelfærd hos økologisk kvæg er Finn Strudsholm med til at sikre, at det bliver muligt for landmanden at leve op til disse forventninger. Samtidig har Finn stort fokus på at sikre, at landmanden opnår en god økonomi og et godt arbejdsliv. Det sker blandt andet ved at samle den nyeste viden nationalt og internationalt og sætte den i brug i demonstrationsforsøg på udvalgte bedrifter. Samtidig formidler han den nyeste viden i fagblade, gennem foredrag samt indlæg på kurser og kongresser.

Det betaler sig at følge med

- Der findes så meget ny viden fra både Danmark og udlandet om fodring af køer og kalve, og det er enormt vigtigt hele tiden at følge med og tilpasse sin fodring og pasning af dyrene efter det. På den måde kan landmanden både spare penge, opnå en bedre dyrevelfærd og tage mere hensyn til klima og miljø, fortæller Finn.

Finn er en eftertragtet censor hos både Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Erhvervs Akademiet i Aarhus, og han har et solidt kontaktnet til forskere i ind- og udland. Finn selv er uddannet cand.agro., Ph.D.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

SEGES Økologi

Finn arbejder i SEGES Økologi, der består af 25 medarbejdere. 

SEGES Økologi byder på en bred vifte af landbrugsfaglige, teknologiske og biologiske kompetencer, der tilsammen udvikler rådgivningsydelser, der er skræddersyet til de danske økologiske landmænd. 

SEGES Økologi hjælper de økologiske landmænd med at finde løsninger på deres udfordringer og er dermed med til at skabe vækst og udvikling af den økologiske jordbrugsproduktion.

Vil du vide mere?

Læs mere om SEGES Økologis rådgivningsydelser

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen