MENU
Konsulent arbejder ved computeren
Kirsten Holst

Kirsten Holst

Økologichef

Økologi Innovation, Ledelse

+45 8740 5489

+45 2093 0965

kho@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Bedre vækstgrundlag for økologi

Hele landbrugssektoren er i krise i øjeblikket, og det er vigtigt at tænke nye veje. Økologi udgør en ny og spændende driftsform, og som Økologichef er Kirsten Holst med til at skabe et bedre vækstgrundlag for økologi i Danmark. Det gør hun blandt andet ved at trække på sine mange dygtige medarbejdere i SEGES Økologi, som er eksperter inden for økologisk jordbrugsproduktion. Derudover har hun kontakt til og samarbejder med mange andre aktører inden for den økologiske sektor.

Understøtter sund økologisk vækst

- Økologien i Danmark er i vækst. Væksten drives af en stigende efterspørgsel på varerne fra forbrugerne. Jeg tror på, at en vækst baseret på markedets efterspørgsel er en sund vækst. Fra SEGES Økologi skal vi understøtte væksten ved at sikre, at landmændene har den nyeste viden til rådighed, der kan sikre høje udbytter samt optimal udnyttelse af næringsstoffer i en driftsform med respekt for jordfrugtbarhed, dyrevelfærd og biodiversitet. Det vil gøre, at det økologiske landbrug står stærkere i Danmark, og så bliver det sjovere at være økologisk landmand, udtaler Kirsten.

Kirstens kompetencer værdsættes ikke blot i SEGES. Hun er også særligt sagkyndigt medlem af Det Økologiske Fødevareråd samt medlem af ICROFS program komite og DLBR Dansk Økologis styregruppe. Derudover er hun observatør i Økologisektionens bestyrelse og Virksomhedsforum for Økologi.

Kirsten Holst er uddannet cand. agro., og har en HD i organisation

SEGES Økologi

Kirsten er Økologichef i SEGES Økologi, der består af 25 medarbejdere. 

SEGES Økologi byder på en bred vifte af landbrugsfaglige, teknologiske og biologiske kompetencer, der tilsammen udvikler rådgivningsydelser, der er skræddersyet til de danske økologiske landmænd. 

SEGES Økologi hjælper de økologiske landmænd med at finde løsninger på deres udfordringer og er dermed med til at skabe vækst og udvikling af den økologiske jordbrugsproduktion.

Vil du vide mere?

Læs mere om Kirsten Holsts rådgivning

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen