MENU
Konsulent arbejder ved computeren
Kenneth Kjeldgaard

Kenneth Kjeldgaard

Specialkonsulent | Gælds- og formuepleje

SEGES Finans & Formue A/S

+45 8740 5115

+45 5185 3231

kkj@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Minimér den finansielle risiko

Optimering af gældsportefølje, risikominimering og fokus på følsomheder. Gældsplejerådgivning handler for Kenneth Kjeldgaard om at minimere kundens risiko. Uanset om det drejer sig om realkreditlån, banklån, eller andre muligheder som eksempelvis Vækstfonden og Landbrugets Finansieringsbank.

Som uvildig rådgiver har han fokus på alle de finansielle produkter, der er på markedet, og stykker låneporteføljen sammen, så det bliver både bedre og billigere for kunden – under hensyntagen til likviditetskrav og risiko.

- Der er himmelvid forskel på finansielle produkter. Derfor skal det nøje overvejes, hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med at vælge den ene løsning frem for den anden. Sammen med den lokale rådgiver hjælper jeg landmandskunden med at vælge de lån, som minimerer hans risiko bedst muligt, fortæller Kenneth Kjeldgaard.

Kenneth Kjeldgaard stiller også sin ekspertise inden for formuepleje til rådighed og er certificeret til at rådgive om finansielle instrumenter som renteswap, optioner og futures.

Kenneth er uddannet cand.merc. i finansiering.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

Om SEGES Finans & Formue

SEGES Finans & Formue Aps er et datterselskab under SEGES P/S, der er Dansk Landbrugsrådgivnings (DLBR) viden- og innovationscenter.

Finans & Formue er godkendt af Finanstilsynet til at yde finansiel rådgivning. Selskabet fungerer som et videncenter for finansiering og formuepleje og servicerer rådgivningsvirksomheder, landmænd og den finansielle sektor.

Vil du vide mere?

Læs om rådgivningsydelsen ”Formue- og investeringsstrategi”

Politik for personoplysninger

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen