MENU
Samtale mellem konsulenter
Jakob Lave

Jakob Lave

Udviklingschef

Kompetencer & Vækst, Ledelse

+45 8740 5510

+45 2171 7786

jal@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Fokus på kunden

Hvis ikke man forretningsudvikler, så afvikler man. Moderne virksomheder er nødt til at have fokus på strategi, forretningsudvikling og effekt for at bevare konkurrenceevnen. Det gælder også i landbruget. Og for de store fødevarevirksomheder. Vi kan ikke længere bare forlænge verden med brædder og tro, at den ikke forandrer sig.

Under hatten strategi arbejder vi i SEGES med virksomhedsstrategi og personlig life-time strategi. Forretningsudvikling handler for os om turnaround, lean, vækst, værditilvækst, risikostyring og optimering af værdikæden i fødevarebranchen. Og hvad implementering angår, har vi fokus på at hjælpe kunden hele vejen fra A-Z.

- Vores kunder er blandt andet fødevarevirksomheder, pengeinstitutter, andre erhverv på landet, dyrlæger, kommuner og landmænd, som henvender sig sammen med deres lokale rådgiver. Vi skal som deres rådgiver evne at følge vores arbejde til dørs. Det gør vi ved hele tiden at spørge os selv: Et: Hvorfor leverer vi arbejdet? To: Hvad leverer vi aktivt til? Tre: Hvad gør vi bagefter? Vi tager kort sagt altid vores egen medicin, fastslår Jakob Lave.

I SEGES har vi dygtige medarbejdere med strategi og forretningsudvikling som spidskompetence. Kontakt mig for at høre mere om mulighederne.

Om SEGES Akademi

Jakob Lave er leder af SEGES Akademi. 

Afdelingen tæller 25 faglige medarbejdere, som er specialister på ledelse, strategi og forretningsudvikling, proces- og projektledelse samt rådgiverens rolle og værktøjskasse. 

De tilbyder individuelle og virksomhedsrettede udviklingsforløb inden for alle fire specialer.

Vil du vide mere?

Læs om rådgivningsydelsen ”Strategi og forretningsudvikling”

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen