MENU
Konsulent arbejder ved computeren
Karen Tegllund

Karen Tegllund

Chefkonsulent, kompetenceudvik

SEGES Akademi

+45 8740 5107

+45 2171 7766

kat@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Spot på uddannelse

Kompetenceudvikling er Karen Tegllunds hjertebarn. Hun tænker i uddannelsesbehov på vegne af rådgiverne, landmændene og deres medarbejdere. Samtidig er hun 100 procent opdateret på udviklingen i det danske uddannelsessystem og spotter oplagte samarbejdsmuligheder. For hvorfor skulle rådgivere og landmænd ikke bruge de uddannelser, som virker i andre brancher, når det giver mening?

Karen har en unik evne til at kombinere den enkelte medarbejders muligheder med virksomhedens strategiske behov for kompetencer.

- Jeg brænder for landbruget som branche. Det er et fantastisk erhverv. Og jeg vil gerne bidrage til, at dansk landbrug kan møde fremtidens udfordringer. Derfor arbejder jeg for at øge kompetencerne i landbruget, så rådgiverne kan rådgive landmændene bedst muligt, og landmændene er rustede til den hårde konkurrence på det globale fødevaremarked.

Karen Tegllund er uddannet cand.agro. og arbejdede som kvægrådgiver i ti år, inden hun kom til SEGES. Hun er IPMA-certificeret projektleder og er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Om SEGES Akademi

Karen Tegllund er en del af medarbejderstaben i SEGES Akademi. 

Afdelingen tæller 10 faglige medarbejdere, som er specialister på ledelse, strategi og forretningsudvikling, proces- og projektledelse samt rådgiverens rolle og værktøjskasse. 

De tilbyder individuelle og virksomhedsrettede udviklingsforløb inden for alle tre specialer.

Vil du vide mere?

Læs mere om SEGES Akademi og se vores brede udvalg af kurser her


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen