MENU
Økologiske ænder
Birgit Ingvarsen

Birgit Ingvorsen

Landskonsulent | Økologi regler og tilskud

Økologi Innovation

+45 8740 5493

+45 2374 3798

bii@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Stor indsigt i økologiregler

Det at være økologisk landmand indebærer, at man sætter sig ind i og overholder de gældende økologiregler. Det kan godt virke både kompliceret og uoverskueligt, når man samtidig skal drive en bedrift og opnå gode resultater. 

Birgit Ingvorsen er specialist inden for national og EU-regulering af økologisk landbrugsproduktion, og gennem sit arbejde hos SEGES Økologi er hun med til at lette implementeringen af nye regler i det økologiske landbrug. Det sker for eksempel ved at udarbejde letlæselige sammendrag af lovtekster og ved at rådgive økologi-konsulenterne, der har den direkte kontakt med landmanden.

Regler omsat til praksis

- De økologiske landmænd er rigtig gode til at varetage det ansvar, det er at overholde økologireglerne. Men det kan ind imellem være svært at gennemskue, hvordan en ny regel skal implementeres i praksis. Vores vision er at sprede viden om, og komme med forslag til, hvordan regelsættet omsættes til praksis, siger Birgit, som er meget efterspurgt af de lokale rådgivere til hjælp med tolkningen af reglerne.

Der bliver ikke kun sat pris på Birgits kompetencer hos de lokale konsulenter. Hun er også efterspurgt i arbejdsgrupper inden for miljø, dyrevelfærd og regeltolkning i SEGES. Derudover er hun medlem af Kontroludvalget for økologi og deltager i arbejdet omkring brancheaftalen vedrørende supplerende regler for produktion af økologisk mælk og kød fra bedrifter med kreaturer.

Birgit Ingvorsen er uddannet cand.agro.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

SEGES Økologi

Birgit er regel og tilskudsekspert i SEGES Økologi, der består af 25 medarbejdere. 

SEGES Økolog byder på en bred vifte af landbrugsfaglige, teknologiske og biologiske kompetencer, der tilsammen udvikler rådgivningsydelser, der er skræddersyet til de danske økologiske landmænd. 

SEGES Økologi hjælper de økologiske landmænd med at finde løsninger på deres udfordringer og er dermed med til at skabe vækst og udvikling af den økologiske jordbrugsproduktion.

Vil du vide mere?

Læs mere om Birgit Ingvorsens rådgivning under "Regelhotline"

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen