MENU
Konsulent arbejder ved computeren
Gustaf Højriis Bock

Gustaf Højriis Bock

Chefkonsulent | Forretningsudvikling

Økologi Innovation

+45 8740 5046

+45 4030 1757

gub@seges.dk

Podeledsvej 3, 8920 Randers NV

Fra ide til produkt

Idémager, dynamisk tornado og netværker om en hals. Gustaf Højriis Bock bruger i høj grad sig selv, når han forretningsudvikler for fødevarevirksomheder og fødevareproducenter, der arbejder med produktinnovation og værditilvækst.

Som ekspert på strategi og forretningsudvikling er det Gustafs spidskompetence at sætte fingeren på kundens udfordringer og behov. Det gør han ved at hjælpe med at prioritere mellem kundens forskellige strategiske indsatsområder, sætte det rigtige hold af fødevareeksperter og skabe de nødvendige rammer for innovationen.

- Jeg har et kæmpe netværk på alle niveauer af fødevarebranchen og forstår at sætte mine kontakter i spil i de projekter, jeg involverer mig i. Det, der driver mig, er at se muligheder og potentialer og at få tingene til at ske.

Gustaf Højriis Bock arbejder også med virksomhedsanalyse, hvor han for eksempel undersøger en virksomheds organisering, økonomi og samarbejdspartnere. Han bruger dog mest virksomhedsanalysen som grundlag for det videre strategiarbejde sammen med kunden.

Om SEGES Akademi

Gustaf Højriis Bock er en del af medarbejderstaben i SEGES Akademi. 

Afdelingen tæller 10 faglige medarbejdere, som er specialister på ledelse, strategi og forretningsudvikling, proces- og projektledelse samt rådgiverens rolle og værktøjskasse. 

De tilbyder individuelle og virksomhedsrettede udviklingsforløb inden for alle fire specialer.

Vil du vide mere?

Læs mere om rådgivningsydelsen "Strategi og forretningsudvikling"

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen