MENU
Landmand på ATV blandt kvæg
Helle Birk Domino

Helle Birk Domino

Arbejdsmiljøchef

Anlæg & Miljø, Miljø & Land

+45 8740 5555

+45 2133 7730

hbd@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Gør landbrug til sikre og gode arbejdspladser

Landbruget er et farligt erhverv med store maskiner, tunge dyr og i perioder lange, travle arbejdsdage. Det kan være både hårdt og risikofyldt, og det er vigtigt at passe godt på sig selv, sin familie og ansatte.

Som Arbejdsmiljøchef i SEGES er Helle Birk Domino med til at sætte sikkerhed og godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø på dagsordenen hos landmændene og deres medarbejdere og familier.

- En gård rummer farer, men med den rigtige attitude og fokus på sikkerhed og trivsel, så er det også et fantastisk sted at arbejde. Vores vision er at sprede viden og bevidsthed om, hvad der skal til, for at alle kan arbejde og færdes trygt, siger Helle.

Helle er uddannet cand. scient. i biologi og har en Master i teknisk miljøledelse.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

Det handler om at skabe trygge rammer

Det sker ved kampagner målrettet både de store og de små, der færdes på gårdene. Og det sker ved at præmiere og portrættere nogle af de landmænd, det gør det allerbedst, når det handler om at skabe trygge og gode rammer.

- Vi sætter fokus på arbejdsglæde, ledelse, mindre nedslidning og færre ulykker – med det for øje også at skabe større produktivitet og bedre økonomi, fortæller arbejdsmiljøchefen.

Helle er medlem af Arbejdsmiljøklagenævnet, Branchearbejdsmiljørådet Jord til Bord og Landbrugets Arbejdsmiljøudvalg.

Helle Birk Domino har aktiviteter på tværs af alle landbrugets faggrene (planteproduktion, kvæg, svin, fjerkræ og mink). Arbejdsmiljøaktiviteter har fokus på det enkelte individ på bedriften – uanset faggren.

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan Helle kan hjælpe med at skabe "Godt og sikkert arbejdsmiljø i landbruget"

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen