MENU
Valmuer på kornmark
Niels Finn Johansen

Niels Finn Johansen

Konsulent, Fjerkræ | Ægproduktion

Økologi Innovation

+45 8740 5372

+45 2171 7768

nfj@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Økologisk og konventionel ægproduktion

Hvad enten man er konsumægsproducent eller opdrætter konsumægshøner, så er Niels Finn Johansen blandt de bedste at søge viden hos. Han arbejder både med økologisk og konventionel konsumægsproduktion og opdræt, og hans opgave er blandt andet at finde de bedste løsninger på og rådgive om management, proteinforsyning, fjerpilning og bæredygtighed inden for fjerkræproduktion. 

Det gør han ved at indsamle den nyeste og mest relevante viden fra projekter samt videnskabelige- og landbrugsfaglige artikler og formidle den til producenter og konsulenter gennem rådgivningssamtaler, bedriftsbesøg, artikler og ERFA-møder.

Godt management er altafgørende

- Vi kan hjælpe landmændene godt på vej med den nyeste viden inden for konsumægsproduktion men i sidste ende er det personen i kedeldragten, der er afgørende for succes eller fiasko med ægproduktionen, forklarer Niels Finn.

Niels Finn er medlem af EU-kommissionens rådgivergruppe for økologisk jordbrugsproduktion. Han er uddannet cand.agro.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

SEGES Økologi

Niels Finn arbejder i SEGES Økologi, der består af 25 medarbejdere. 

SEGES Økologi byder på en bred vifte af landbrugsfaglige, teknologiske og biologiske kompetencer, der tilsammen udvikler rådgivningsydelser, der er skræddersyet til de danske økologiske landmænd. 

SEGES Økologi hjælper de økologiske landmænd med at finde løsninger på deres udfordringer og er dermed med til at skabe vækst og udvikling af den økologiske jordbrugsproduktion.

Vil du vide mere?

Læs mere om SEGES Økologis rådgivningsydelser

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen