MENU
Fodring af kvæg
Vibeke Fladkjær Nielsen

Vibeke F. Nielsen

Specialkonsulent | Logistik og ledelse

HusdyrInnovation, Sundhed, velfærd og reproduktion, kvæg

+45 8740 5514

+45 2120 2556

vfn@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Favner bredt - fra ledelse til logistik

Ledelse og optimering af produktionsanlægget. Umiddelbart to meget forskellige størrelser. Og så alligevel ikke. For i en professionel mælkeproduktion handler det om at opnå det bedst mulige samspil mellem køer og mennesker. Her er begge dele afgørende brikker. Og det er også de to kerneområder, som Vibeke Fladkjær Nielsen beskæftiger sig med.

- I bund og grund handler det om at optimere bedriften på en måde, så vi får mest ud af medarbejderne og samtidig styrker arbejdsglæden, fortæller Vibeke Fladkjær Nielsen.

På ledelsesområdet arbejder Vibeke Fladkjær Nielsen især med LEAN, som hun i øvrigt har stået i spidsen for at implementere i dansk landbrug. Også forandringsledelse er en af hendes store kompetencer.

Vibeke Fladkjær Nielsen er uddannet cand.agro.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

Forfatter til Lean i kvægbruget

I forbindelse med optimering af produktionsanlægget arbejder hun blandt andet med staldindretning, logistik og effektive arbejdsgange. I den forbindelse er hun også ekspert i Lov om hold af malkekvæg, som blandt andet indeholder en lang række krav til indretningen af kvægstalde.

Vibeke Fladkjær Nielsen har et tæt samarbejde med de lokale landbrugsrådgivere, Aarhus Universitet, inventarfirmaer og entreprenørfirmaer.

Hun er desuden forfatter til bogen ’Lean i kvægbruget’.

Vibeke Fladkjær Nielsen arbejder i SEGES afdeling for bedriftsledelse, der består af cirka 20 medarbejdere inden for områderne miljø, staldindretning, produktionsøkonomi, byggeri, arbejdsmiljø, ledelse og management.

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan Vibekes rådgivning under "Indretning og funktionalitet i produktionsanlæg"

Se et eksempel på, hvordan rådgivning fra SEGES har gjort en forskel for gartneriejer, Axel Månsson

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen