MENU
Med produkter fra Kvæg it er du sikker på, at du får lavet de lovpligtige registreringer.
Webdyr

Webdyr Plus

Indberetningsløsninger til mindre bedrifter.
Webdyr Plus er for dig med få dyr, som ønsker at kunne registrere mere end de lovpligtige registreringer samt se udskrifter for besætningen og dens nøgletal. 

Med Webdyr Plus kan du udover de lovpligtige registreringer indberette inseminering, løbninger, vejninger samt hornstatus. Samtidig kan du udskrive vejelister, stamtavler, nøgletal, besætningsoversigt m.m. 

Kalven får straks en far

Når du registrerer løbning eller inseminering forud for en kælvning, giver det straks kalven en far, når du indberetter kælvningen. Du kan herefter udskrive en stamtavle på kalven på egen printer og se resultatet straks. 

Fremmer avlen 

For at fremme avlen for netop din race er det vigtig, at du bidrager med registrering af løbninger, insemineringer og vejninger. Det hjælper ikke kun dig og din besætning, men hele racen, at få så mange registreringer som muligt. Hermed opnås større sikkerhed på de beregnede avlsværdital, og samtidig giver det mulighed for udvælgelse af de bedste avlsdyr indenfor racen samt i din besætning. 

Webdyr 

Webdyr Plus er den udvidede udgave af Webdyr. Webdyr giver mulighed for at indberette lovpligtige registreringer af nyfødte kalve, køb og salg, slagtninger og øvrige flytninger af dine dyr.

Får og geder

Webdyr giver mulighed for at registrere flytning, både som flokflytning og på dyreniveau, hvis dyret er oprettet som enkeltdyr. Bestilling af nye øremærker og erstatningsmærker kan også ske fra Webdyr. Desuden kan du udskrive en dyreliste.

I Webdyr Plus kan fåre- og gedebesætninger desuden registrere løbning, vejning, farve og klipning, samt udskrive besætningsoversigt, vejelister og stamtavler.


Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.
Tilmeld dig her

Brug dine indberetninger aktivt

Webdyr Plus giver flere indberetningsmuligheder samt mulighed for at se udskrifter og nøgletal for besætningen.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen