MENU
Få hjælp til at holde styr på økonomien med vores it produkter fra SEGES Software.

Farmtal Online

Farmtal Online (FTO) er en database for konsulenter, landmænd, finansielle institutter og andre, der er interesserede i landbrugets udvikling og står med konkrete udfordringer, de har brug for information til, f.eks. budgetplanlægning. I FTO har du adgang til en lang række data, som du kan anvende ved planlægning, budgettering samt kontrol af produktion og økonomi på din eller en af dine kunders bedrifter.

Få info om priser i landbruget

Som det eneste sted giver FTO dig et samlet overblik over relevante priser i landbruget. Du kan bl.a. blive klogere på månedlige, realiserede gennemsnitspriser på f.eks. korn, svin eller foder. Er du mere interesseret i, hvordan de fremtidige priser ser ud, kan du søge i prognosepriserne, der kvartalsmæssigt bliver opdateret ud fra aktuelle forventede priser. De er identiske med dem, du kan anvende i it-værktøjet  Ø90-budget, som du kan benytte til økonomistyring i din virksomhed.

FTO indeholder imidlertid ikke priser i realtid på f.eks. korn, gødning mv. Har du brug for aktuelle daglige priser, skal du bruge andre kilder.

Bliv holdt ajour med den nyeste viden fra forskellige kilder

De enkelte tabeller er suppleret med information om, hvor og hvornår dataene er indhentet. Ud over egne tal fra SEGES Innovation er der i flere tilfælde f.eks. indhentet realiserede priser fra grovvarevirksomhederne og afsætningsvirksomhederne mens Landbrug & Fødevarer kommer med prognosepriser indenfor griseproduktion. 
Mange tabeller opdateres, så snart der er ny viden om priser og tekniske forudsætninger.

Sådan får du adgang til FTO

På nær prognosepriser og budgetkalkuler er alle tabeller frit tilgængelige på farmtal.dk. Ønsker du fuld adgang til alle oplysninger, skal du være abonnent på LandbrugsInfo og have tilladelse til udvidet adgang til FTO. Kontakt Kundecenter for at få adgang.


Du kan få adgang til Farmtal Online ved at kontakte SEGES Kundecenter

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.
Tilmeld dig her

Få adgang til Farmtal Online

Kontakt SEGES Kundecenter.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen