MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
Cropmanager

CropManager

Et program til præcisionsjordbrug - til den professionelle landmand.

Tildelingslag, biomassekort og prognoser for bl.a. Septoria, lejesæd og høst er bare nogle af de funktioner, du kan benytte dig af i CropManager. Og gevinsterne er mange. For præcisionsjordbrug kan både give højere udbytte, lavere omkostninger til gødning samt en besparelse af tid i marken.

Med CropManager er et premium værktøj til dig, der vil arbejde professionelt med præcisionsjordbrug. 

Bestil CropManager

Fordelene ved CropManager

Der er mange, men her er en håndfuld:

  • Alle dine markdata indlæses automatisk fra Mark Online eller FarmTracking. Du skal derfor ikke indtaste hverken markplaner eller opgaver,
    og du er sikker på, at du altid kan holde dig til din gødningsplan. 

  • Du kan håndtere flere marker på én gang - og fx oprette tildelingslag for mange marker i ét klik.

  • Du har altid det nyeste satellitbillede med biomasse til rådighed.

  • Data sendes trådløst til maskinerne - enten direkte (til John Deere, Trimble og Bogballe) eller via Agrirouter. Agrirouter dækker mange mærker som Fendt, MF, Valtra, Amazone og CCI.
    Det betyder, du slipper for USB-stik, og du øger din datasikkerhed.

  • Når du er færdig med opgaven i marken, ender den færdige logfil automatisk i 'skyen' via Agrirouter og ligger klar til et eventuelt kontrolbesøg.

Endelig er du altid garanteret gratis support via SEGES Kundecenter. 

Programmet findes på både dansk og engelsk.

Se webinar, og få en hurtig forståelse for programmet.
Læs meget mere om funktionerne ved at scrolle længere ned på siden 

Sådan får du CropManager

Gå ind på cropmanager.dk, opret dig som bruger, og så er du i gang. Hvis du allerede er kunde i Mark Online eller FarmTracking, så henter vi automatisk dine data. Har du dit markkort og din gødningsplan i Næsgaard, ligger gødningsplanen også automatisk i CropManager, når det åbnes som et modul i Næsgaard Mark. Ellers kan du hente din markplan fra Grundbetalingsansøgningen. 

CropManager kan prøves gratis i løbende + efterfølgende måned.

 

Se den korte video herunder og hør, hvordan CropManager kan skabe værdi:

Mere om funktionerne i CropManager

Markplan

Få et hurtigt overblik over dine marker, de opgaver, som du har planlagt og udført, og din dyrkningshistorik. Markplan er nødvendig for, at du kan bruge de andre funktioner i CropManager. Alt data er synkroniseret med FarmTracking og Mark Online, så dine registreringer automatisk bliver hentet til Markplan.

Det er også her, du kan foretage en dynamisk gødningsplanlægning for vinterhvede ved at beregne markernes kvælstofbehov ud fra satellit. 

Markanalyse

Se, hvordan biomassen på marken har udviklet sig gennem vækstsæsonen ved hjælp af satellitbilleder af din mark, og sammenlign væksten med de omkringliggende marker, der har samme afgrøde. Mange bedrifter har allerede jordprøverne liggende i Markdatabasen, og disse kan du se direkte i CropManager. 

Du kan se logninger af det faktiske udførte arbejde fra maskinerne under "as applied". Du kan også se registreringer fra gyllevogne og få genberegnet kvælstofeffekten ud fra vejret på udbringningsdagen.  

Se film om jordprøver

Tildelingslag

Udnyt den moderne teknologi til at foretage endnu mere præcist arbejde i marken. De forskellige tildelingslag er baseret på algoritmer og satellitter, og de vil kunne hjælpe dig med at fordele f.eks. ukrudtsbekæmpelse, gødning, kalium og plantebeskyttelse korrekt. Der findes også tildelingslag for vækst og såning.

Se webinar, og bliv hurtig skarp på CropManager Tildelingslag.

Hvis du bruger traktorterminalen Bogballe eller John Deer, eller dine maskiner er understøttet af AgriRouter, vil dine tildelingslag automatisk blive overført hertil. Hvis ikke skal du gemme filerne på dit USB-stick og åbne dem ude i traktoren.

Bruger du Næsgaard Mark? Så kan du åbne og planlægge tildelingslag direkte via programmet. Bemærk, at det dog ikke er muligt at benytte sig af automatisk logfiler samt få adgang til dokumentation i relation til præcisionsjordbrugsordningen. Kontakt Datalogisk for yderligere informationer.

Prognoser

Varslingspakken i CropManager hjælper dig med at handle i tide, hvad angår bekæmpelse af sygdomme, vækstregulering og høst. Du kan få prognoser for risikoen for lejesæd, sygdomme som majsøjeplet og septoria samt høst af majs og udbytte af vinterhvede og majs. Prognoserne tilpasser sig naturligvis forholdene på din bedrift, og der kommer hele tiden flere prognoser til..

Se film om vækstreguleringsprognoseseptoriaprognose og/eller høstprognose for majs

Hotspots

Har du fundet skadedyr, svampesygdomme eller ukrudt særlige steder på marken? Eller har du fundet sten, som skal samles ind? Så markerer du bare området som et hotspot og sender en kollega ud efter dem senere på dagen. Hotspot giver dig også mulighed for at markere dræn og brønde.

Se film om digitale drænkort

Udbyttebenchmark

Se, hvordan dine marker og resultater klarer sig sammenlignet med andre. Så kan du se, hvordan du ligger i forhold til forventningerne.

Se film om udbytteregistrering

Prøv CropManager gratis

Du kan uden binding prøve CropManager og tillægsabonnementerne gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement, og opsige det, inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.

Nyhed: Tildelingslag er blevet billigere

Nu behøver du ikke længere CropManager Basic, for at få adgang til Tildelingslag. 
Bestil nu

Prøv CropManager gratis

Du kan prøve CropManager gratis i løbende + efterfølgende måned.
Bestil nu
Karl Nørgaard

Høst gevinsten med CropManager

59-årige Karl Nørgaard vil følge med udviklingen, og derfor er de hos Lindegaard begyndt at bruge CropManager til præcisionsjordbrug for at få en mere ensartet høst. 
Se video

Support

Få vejledning til CropManager via supportsiden eller få hjælp af vores kundecenter.

Kundecenter

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Gå til support
Markonline og CropManager

To produkter i samme abonnement

Mark Online og CropManager er i samme abonnement. Hvis du allerede har Mark Online, kan du derfor gå i gang med det samme.

Bruger du Næsgaard?

Du kan få adgang til CropManager Tildelingslag direkte via Næsgaard Mark.
Se mere

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.
Tilmeld dig her
Agromek Stars 2022

CropManager - et værktøj til præcisionsjordbrug

til den professionelle landmand

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen