MENU
Letfarm

FarmTime

Med FarmTime kan du og dine medarbejdere hurtigt og let registrere arbejds- og pausetid på mobilen eller en skærm i stalden. Det giver et godt overblik for alle.

Med stempeluret i FarmTime er det slut med timesedler, som skal skrives, afleveres, kontrolleres og registreres. Tidsregistreringen gør det let at føre lønregnskab, og samtidigt er det retfærdigt for både medarbejder og arbejdsgiver.

 

Overblik og nemt uddelegering af opgaver

FarmTime gør det muligt at uddelegere opgaver og få overblik over den tid, der skal bruges - og er brugt - på dem. Det er let at fordele tidsforbruget mellem lokationer, arbejdsopgaver, redskaber, marker og medarbejdere. Og alt sammen kan registreres via den samme FarmTracking-app, som man i forvejen anvender i markbruget.

Alle registreringer kan tilgås via en administrationsside, hvor data kan trækkes ud og sikre et godt overblik over tidsforbruget.

Prøv FarmTime gratis

Du kan uden binding prøve FarmTime gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement, og opsige det, inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Farm Time

Lynhurtig tidsregistrering på mobilen, computeren eller en let tilgængelig skærm.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen