MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
Kemitjek

KemiTjek

Har du et klart overblik over dit kemilager? Med KemiTjek kan du fremover nemt tjekke din lagerstatus, se om dine produkter stadig er lovlige, og automatisk nedjustere dit kemilager, når du registrerer opgaver i FarmTacking. 

KemiTjek fortæller, hvad du har på lager

Som noget helt nyt er det nu muligt at ajourføre dit pesticidlager i KemiTjek. Du kan nemt tilføje nye produkter til lageret og gøre status over lagret. Med 

KemiTjek viser, om dine kemiprodukter er lovlige

Med stregkode-scanneren i KemiTjek kan du nemt registrere stregkoden på pesticidemballagen og straks få at vide, om det fortsat er lovligt at opbevare og anvende dine produktet. Resultatet vises med letforståelige grønne, gule, lyserøde og mørkerøde farvekoder.

KemiTjek taler sammen med FarmTracking

Når du registrerer opgaver i FarmTracking nedjusteres dit pesticidlager i KemiTjek automatisk. Derved er du sikker på, at dit lager altid stemmer med din oversigt i KemiTjek. 

Video: Få styr på kemilageret med KemiTjek


Opret et abonnement, og kom i gang med det samme. App'en virker til Android, iPhone og iPad.
kemitjek

Sådan fungerer KemiTjek

KemiTjek opdateres løbende med oplysninger fra Middeldatabasen.dk, hvilket sikrer, at informationerne altid er ajour med nyeste lovgivning.

Farvekoden grøn indikerer, at produktet er fuldt lovligt at bruge og opbevare, mens gul og lyserød betyder, at der er ting omkring brug eller opbevaring, du skal være opmærksom på. Mørkerød betyder, at pesticidet er forbudt, og derfor snarest skal afleveres til en genbrugsstation.

Hold dig opdateret på den nyeste lovgivning

KemiTjek opdateres løbende med oplysninger fra Middeldatabasen, så du altid er up to date.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen