MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
MarkOnline

MarkOnline

Mark Online fås i to udgaver, så du altid kan finde en version, der passer perfekt til din bedrift.

Begge versioner indeholder markedets mest avancerede pesticidkontrol. Programmerne opdateres automatisk, så du altid har den nyeste version. 

Der kan arbejdes med flere bedrifter og fra flere pc’er samtidigt. Dine data ligger sikkert i Dansk Markdatabase, og via det unikke fuldmagtsystem bestemmer du selv, hvem der må have adgang til dine data.

MarkOnline Basic

Basic-versionen giver mulighed for, at du selv kan udarbejde din markplan med afgrøder samt mellem- og efterafgrøder. Med programmet kan du føre din sprøjtejournal, så den altid er ajourført og du kan kontrollere for fejl i din sprøjteplan. Med MarkOnline Light kan du selv gennemføre den elektroniske sprøjtejournalindberetning (SJI).  Med markkortet sikres overblikket over bedriften.
Du kan let indtaste priser og dermed får du et godt overblik over din økonomi i planteavlen. Når du har lavet din dyrkningsjournal, kan du overføre dine data til Ø90 Budget. Du kan også anvende Basic-versionen til din ansøgning om enkeltbetaling. Med MarkOnline Basic får du overblik og fuld dokumentation for alt, hvad du har udført i marken.

MarkOnline Premium

Premium-versionen er det professionelle mark- og gødningsplanlægningsprogram, som anvendes af alle, der selv vil stå for alt vedrørende markbruget. Udover funktionerne i Basic-versionen tilbyder Premium alle de nødvendige funktioner til mark- og gødningsplanlægning, herunder styring af næringsstofstilførelsen til de enkelte marker, registrering af besætningsoplysninger, håndtering af afgivelse og modtagelse af husdyrgødning samt indsendelse af gødningsregnskab.


Prøv MarkOnline gratis indtil 30. april 2020

Prøveabonnementet er helt uden binding.

Læs mere

Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Med MarkOnline

kan du foretage den lovpligtige indberetning af pesticidforbrug og indsende den elektroniske sprøjtejournalindberetning.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen