MENU
Få det optimale ud af din planteproduktion med produkter fra SEGES Software.
MarkOnline

Mark Online

Mark Online fås i to udgaver, så du altid kan finde en version, der passer perfekt til din bedrift.

Begge versioner indeholder markedets mest avancerede pesticidkontrol. Programmerne opdateres automatisk, så du altid har den nyeste version. 

Der kan arbejdes med flere bedrifter og fra flere pc’er samtidigt. Dine data ligger sikkert i Dansk Markdatabase, og via det unikke fuldmagtsystem bestemmer du selv, hvem der må have adgang til dine data.

Mark Online Basic

Basic-versionen giver mulighed for, at du selv kan udarbejde din markplan med afgrøder samt mellem- og efterafgrøder. Med programmet kan du føre din sprøjtejournal, så den altid er ajourført og du kan kontrollere for fejl i din sprøjteplan. Med Mark Online Basic kan du selv gennemføre den elektroniske sprøjtejournalindberetning (SJI).  Med markkortet sikres overblikket over bedriften.

Du kan let indtaste priser og dermed får du et godt overblik over din økonomi i planteavlen. Når du har lavet din dyrkningsjournal, kan du overføre dine data til Ø90 Budget. Du kan også anvende Basic-versionen til din ansøgning om enkeltbetaling. Med Mark Online Basic får du overblik og fuld dokumentation for alt, hvad du har udført i marken.

Mark Online Premium

Premium-versionen er det professionelle mark- og gødningsplanlægningsprogram, som anvendes af alle, der selv vil stå for alt vedrørende markbruget. Udover funktionerne i Basic-versionen tilbyder Premium alle de nødvendige funktioner til mark- og gødningsplanlægning, herunder styring af næringsstofstilførelsen til de enkelte marker, registrering af besætningsoplysninger, håndtering af afgivelse og modtagelse af husdyrgødning samt indsendelse af gødningsregnskab.

Prøv Mark Online gratis

Du kan uden binding prøve Mark Online gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement, og opsige det, inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.Kundecenter

Kontakt

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Mandag-torsdag:
kl. 8:00-17:00

Fredag: 
8:00-15:30

Gå til support

Med Mark Online

kan du foretage den lovpligtige indberetning af pesticidforbrug og indsende den elektroniske sprøjtejournalindberetning.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen